Ring på 20 47 14 46

Ring på 20 47 14 46

Træterrasse eller Skur i kvalitetsmaterialer

Hos tømrervirksomheden Poul Erik Stoltenberg udfører vi alle former for opgaver i forbindelse med udbygning, ombygning og tilbygning, hvorfor vi også kan være behjælpelige med eksempelvis en ny træterrasse.

Vi har efterhånden bygget en ny træterrasse til et væld af kunder i Viby Sjælland og omegn, og resultatet er fantastisk hver gang.

Nyd gode stunder på jeres træterrasse

En træterrasse er en god investering for mange, da den hurtigt kan blive centrum for masser af gode stunder og øjeblikke. På jeres nye træterrasse kan I således spise gode måltider, nyde den danske

sommersol, ungerne kan lave lektier og så videre. Stuen bliver således næsten flyttet udenfor, og der vil helt sikkert blive brugt masser af kvalitetstid sammen på denne nye tilføjelse til huset.

Derfor sørger vi også altid for, at vi bygger efter dine ønsker og behov, så den passer til det, du har forestillet dig.

Dertil kommer, at vi kun arbejder med kvalitetsmaterialer, og at vi bruger vores gode håndværk, således den endelige resultat holder i mange, mange år.

Hvis du vil høre mere, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 20 47 14 46.​

Ring til mig på 20 47 14 46​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Tømrermester Poul Erik Stoltenberg

CVR: 10263182

adresseinformation

Møllevej 6, Birkede

4130 Viby Sjælland

kontaktinformation

Ring til mig på

telefon: 20 47 14 46